Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βίντι: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα” τόνισε ο Ουζουνίδης

ΑΕΚ – Βίντι: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα” τόνισε ο Ουζουνίδης

Η πρόκριση ακόμα δεν έχει έρθει ακόμα και το ξέρει! Σε εγρήγορση θέλει να κρατήσει τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας πως πρέπει να σεβαστούν τη Βίντι, να μην την υποτιμήσουν και να μπουν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα “σφραγίσει” την είσοδο της Ένωσης στους ομίλους του Champions League. “Έχουμε απλά το προβάδισμα” τόνισε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βίντι και τόνισε πως με σοβαρότητα, συγκέντρωση και τη συμπαράσταση του κόσμου της, η Ένωση θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και θα φτάσει στους ομίλους του Champions League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για…

– το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί η ΑΕΚ καλύτερα το σκορ του πρώτου αγώνα…

«Να μπούμε, να παίξουμε και να νικήσουμε. Η διαχείριση μπορεί να γίνει μόνος προς το τέλος, αν τα πράγματα είναι οριακά. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι επειδή κερδίσαμε το πρώτο ματς θα περάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και αν τα κάνουμε αυτά νομίζω θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε».

-το εάν υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης…

«Δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Ότι δεν έχει τελειώσει κάτι και ότι πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα παιδιά πρέπει να δώσουν το 100%. Νομίζω ότι παρά τη νίκη μας θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα από το πρώτο ματς. Ναι μεν έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι»

-το ποια είναι τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς και πρέπει να αποφευχθούν…

«Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 2-0. Κάναμε και αρκετά λάθη πριν το 2-0 όμως. Μπορούμε να γίνουμε αρκετά καλύτεροι, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει».

– το σκληρό παιχνίδι της Βίντι…

«Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Βίντι. Στη χώρα της είναι πρωταθλήτρια, έχουν ψυχολογία μαχητή, είναι μια ομάδα που στα ευρωπαϊκά ματς χρησιμοποιεί και τη δύναμη και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Ποιοτικά είμαστε καλύτεροι και αν χρησιμοποιήσουμε και το μυαλό μας και να δεν παρασυρθούμε από το παιχνίδι του αντιπάλου όλα θα πάνε καλά».

– το αν η ΑΕΚ έχει την πίεση για την πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα…

«Ο αντίπαλος είναι λογικό να μην έχει πολύ πίεση, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και μαζί με τον κόσμο μας θα πάνε τα πράγματα καλά. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά το ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν κάτι δεν πάει καλά να είμαστε ήρεμοι».

Ο Κώστας Γαλανόπουλος από την πλευρά του υπογράμμισε:

«Νομίζω ότι έχουμε αποκτήσει χημεία από την περσινή πορεία μας στην Ευρώπη. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, μας το έδειξε στα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου αγώνα. Αν είμαστε σοβαροί, τότε νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα.


Τέτοια παιχνίδια περιμένουμε. Είναι όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίξει στους ομίλους του Champions League. Νομίζω κανείς μας δεν έχει παίξει στο επίπεδο αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Και πέρσι μας βοήθησε πολύ. Τέτοιες βραδιές περιμένουν οι ποδοσφαιριστές και σίγουρα ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Νομίζω ότι όλα δείχνουν… ΑΕΚ»!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις