Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βίντι, Ουζουνίδης: “Περιμένω 50.000 κόσμο” – video

ΑΕΚ – Βίντι, Ουζουνίδης: “Περιμένω 50.000 κόσμο” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Βίντι στην Ουγγαρία εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. “Πλέον εξαρτάται από εμας”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος περιμένει 50.000 κόσμο στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην ΑΕΚ TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Βίντι στην Ουγγαρία (1-2). Ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε πως η τύχη είναι πλέον στα χέρια των “κιτρινόμαυρων”, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι ο κόσμος θα γεμίσει το ΟΑΚΑ στη ρεβάνς με τους Ούγγρους το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και πλέον η τύχη είναι στα χέρια μας. Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Πλέον εξαρτάται από μας, αλλά ποδόσφαιρο είναι. Έχουμε δει πολλά, άρα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, να αφήσουμε το αποτέλεσμα αυτό στην άκρη στο μυαλό μας και να ξεκινήσουμε σαν να χρειαζόμαστε τη νίκη. Αν το κάνουμε αυτό νομίζω όλα θα πάνε καλά», τόνισε.

«Αν στο προηγούμενο ματς μαζεύτηκε 30.000 κόσμος, περιμένω τώρα 50.000! Νομίζω θα είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για όλους μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί. Ο κόσμος πάντα δίνει μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες, τους σπρώχνει για να τρέξουν περισσότερο, να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο και να πιέσουν τον αντίπαλο. Νομίζω ότι θα είναι δίπλα μας», πρόσθεσε ο Ουζουνίδης.

«Ξεκινήσαμε καλά, όμως όταν φτάνεις τόσο κοντά πρέπει να κοιτάμε το επόμενο βήμα. Το είπα και μετά τη Σέλτικ, ότι είχαμε πετύχει μια μεγάλη πρόκριση, αλλά έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Κάναμε το πρώτο βήμα και είναι πολύ σημαντικό ότι όλα εξαρτώνται από μας στο σπίτι μας», κατέληξε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις