Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χωρίς Αλμπάνη στην Πολωνία!

ΑΕΚ: Χωρίς Αλμπάνη στην Πολωνία!
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Κίλετσε της Πολωνίας, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα έχει από την αρχή στη διάθεσή του τον Χρήστο Αλμπάνη, καθώς το πρόβλημα στο γόνατό του δεν έχει υποχωρήσει.

Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει η φετινή προετοιμασία για τον Χρήστο Αλμπάνη, αφού η κάκωση στο γόνατο δημιούργησε οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας εξτρέμ να μην είναι σε θέση να ταξιδέψει για την Πολωνία.

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη (02/07) για το Κίελτσε, αλλά ο ίδιος θα μείνει στην Ελλάδα για να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Δύο προπονήσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι γυμνάστηκαν στα Σπάτα τόσο το πρωί (9.30), όσο και το απόγευμα (18.00).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Μίλος Ντέλετιτς και οι διεθνείς Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Μπάρκας, οι οποίοι επέστρεψαν από τις άδειές τους. Ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε οστικό οίδημα αριστερού γόνατος, συνέπεια της κάκωσης που είχε υποστεί. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί (10.30) στα Σπάτα και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις