Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια στη Νέα Σμύρνη – Η απάντηση του Ουζουνίδη για Τσόσιτς

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια στη Νέα Σμύρνη – Η απάντηση του Ουζουνίδη για Τσόσιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπως ενημέρωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τι δήλωσε για τον Τσόσιτς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι ο Λιβάγια θα μείνει εκτός αποστολής, μιας και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ρωτήθηκε και για τον Τσόσιτς, τονίζοντας: “Έντεκα ξεκινούν, κάποιοι είναι στον πάγκο, κάποιοι εκτός αποστολής. Μην μπαίνουμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε κάτι. Σε παιχνίδια Κυπέλλου μπορεί να δώσεις ευκαιρίες και σε άλλους”. 

Όσα δήλωσε ο Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova

“Παίζουμε καλά αυτή την περίοδο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε το σύστημά μας. Έχουμε δουλέψει δύο πράγματα, οπότε μπορούμε να αλλάζουμε πιο εύκολα αλλά και να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας σε κάθε σύστημα. 

Και με την προηγούμενη διάταξη κάναμε πολλές επιθέσεις. Περισσότερο επικεντρωνόμαστε στο αμυντικό κομμάτι για να λύσουμε κάποια πράγματα. 

Μπήκαν γρήγορα τα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αυτοπεποίθηση έρχεται όταν σκοράρεις εύκολα, το θέμα είναι να έχουμε διάρκεια και συνέχεια. Τα άσχημα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα στη σεζόν, το σημαντικό είναι το πως θα το διαχειριστείς”. 

Για την κλήρωση Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: “Αν έξαιρέσεις τον Εργοτέλη, που είναι χαμηλότερης κατηγορίας, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι δύσκολες. Ο Ατρόμητος είναι δύσκολη ομάδα, έχει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε δύσκολο ματς όπως πιστεύω θα είναι και για αυτούς. Τώρα ασχολούμαστε με τον Πανιώνιο”. 

Για τον Πανιώνιο: “Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, που στη Νέα Σμύρνη είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, πρέπει να είμαστε εκεί 100%, είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον Λεβαδειακό. Αν το κερδίσουμε, παίρνουμε ψυχολογία και για το επόμενο. Πάμε με αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία σε αυτό το ματς. 

Ο Άκης (σ.σ. Μάντζιος) ταιριάζει σε αυτή την ομάδα, προσπαθεί να παίξει διαφορετικά σε σχέση με το τι έπαιζε πριν ο Πανιώνιος. Είναι ομάδα που έχει πάθος, την έχω ζήσει και την ξέρω, ξέρω πώς περιμένουν το ματς με την ΑΕΚ, αν δεν είμαστε καλοί θα το πληρώσουμε. Παίζουν παιδιά με φιλοδοξία που θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να περάσουμε. Οι γραμμές τους είναι πιο κοντά, είναι πιο συμπαγείς”. 

Για τον Τσόσιτς: “Έντεκα ξεκινούν, κάποιοι είναι στον πάγκο, κάποιοι εκτός αποστολής. Μην μπαίνουμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε κάτι. Σε παιχνίδια Κυπέλλου μπορεί να δώσεις ευκαιρίες και σε άλλους”. 

Για τον Γκάλο: “Ποτέ δεν αμφέβαλλε κανείς για την αξία του. Με αυτό τον σχηματισμό είναι πολύ καλός. Δεν είχε ξεκινήσει καλά, αλλά σιγά σιγά βελτιώθηκε, έδειξε καλή νοοτροπία και προσπαθούμε να βγάλουμε ακόμα περισσότερο τα καλά του στοιχεία. Για τις στατικές φάσεις δεν το συζητάμε, μας βοηθά πολύ”. 

Συνέχισε λέγοντας: “Με τον Κισσαμικό ήμασταν πιο χαλαροί από ότι έπρεπε. Όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας είναι και λογικό να υπάρχει μια χαλάρωση, κάτι που εμένα δεν μου αρέσει. Η σοβαρότητά σου φαίνεται πάντα με πιο αδύναμες ομάδες”. 

Για τον Λιβάγια: “Δεν θα υπολογίζεται για το επόμενο ματς, είχε κάποια μικρο προβλήματα αλλά δεν είχε παραπονεθεί για κάτι. Όταν οι γιατροί σου λένε όμως πως δεν θα αγωνιστεί, τότε δεν μπορείς να κάνει κάτι διαφορετικό”. 

Για τον Οικονόμου: “Έπρεπε να γίνει η επέκταση στον Οικονόμου. Με τον Νίκο (σ.σ. Λυμπερόπουλο) θέλαμε να τον φέρουμε από πιο πριν στην ομάδα. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, έχει θετική αύρα στα αποδυτήρια, περιμένω πολύ περισσότερα από όλους τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα, ενόψει συνέχειας. Ήταν μια εύκολη απόφαση της διοίκησης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις