Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Χωρίζει” με Ματιάσεβιτς! Εντολή Μελισσανίδη σε Λυμπερόπουλο

ΑΕΚ: “Χωρίζει” με Ματιάσεβιτς! Εντολή Μελισσανίδη σε Λυμπερόπουλο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από σχεδόν 4 μήνες την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, αλλά ο Σέρβος φαίνεται πως δεν θα κρατήσει άλλο τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Ένωση. Αναλαμβάνει ο Λυμπερόπουλος να βρει χαφ.

Διαφορετικούς… δρόμους φαίνεται πως θα ακολουθήσουν ΠΑΕ ΑΕΚ και Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς. Ο Σέρβος ανέλαβε πριν από λίγους μήνες αθλητικός διευθυντής στους “κιτρινόμαυρους”, υπογράφοντας για έξι μήνες στην Ένωση, με την προοπτική να υπάρξει συνέχεια στη συγκεκριμένη συνεργασία, στην περίπτωση που οι δυο πλευρές έμεναν ευχαριστημένες.

Ημέρα αγωνίας στην ΑΕΚ! Περιμένει την απόφαση της UEFA

Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η η “Live Sport”, ΑΕΚ και Ματιάσεβιτς αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί μετά το Δεκέμβριο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα… στείλει όλο το μετεγγραφικό βάρος στους ώμους του Νίκου Λυμπερόπουλου, εκτός κι εάν υπάρξει άλλη πρόσληψη.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει δώσει εντολή στον παλαίμαχο επιθετικό να τρέξει τις εξελίξεις για την απόκτηση του χαφ που ψάχνουν οι “κιτρινόμαυροι”, προκειμένου να διορθωθεί το… λάθος που έγινε το καλοκαίρι και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει το συντομότερο δυνατόν τον παίκτη στη διάθεση του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις