Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χουλτ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, νωρίς για το συμβόλαιό μου»

ΑΕΚ – Χουλτ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, νωρίς για το συμβόλαιό μου»

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι η Ένωση μπορεί να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Σουηδός μπακ της ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του με την Ένωση, τονίζοντας ότι ακόμα είναι νωρίς για να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Η συνέντευξη του Νίκλας Χούλτ

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη στο Αγρίνιο: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σε μια έδρα που πέρυσι είχαμε χάσει εκεί. Ξέραμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί πιστεύω, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 1-0. Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αυτή τη βδομάδα που διανύσαμε όλοι μας ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, λίγο πιο χαρούμενοι».

Για το ότι στις νίκες δεν θα πρέπει να υπάρχει υπεραισιοδοξία και στις ήττες απογοήτευση: «Για μένα είναι πάντα δύσκολο… Εντάξει, η νίκη είναι πάντα νίκη και είσαι χαρούμενος την επόμενη ημέρα και μετά πρέπει να συγκεντρωθείς στον επόμενο αγώνα. Η ήττα… Για πολλούς παίκτες είναι πολύ δύσκολο να την δεχθούν. Είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να έχεις ως ποδοσφαιριστής. Κατά την άποψή μου θεωρώ πως είναι καλό αυτό. Να μην θέλεις να χάνεις. Ακόμα και στην προπόνηση δεν θέλω να χάνω. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια ήττα».

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ: «Προετοιμαζόμαστε όπως πάντα. Τώρα έχουμε μόνο έναν αγώνα τη βδομάδα και μπορούμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αυτή η εβδομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και το πρόγραμμά μας».

Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ: «Είναι μια ισχυρή ομάδα. Ίσως να μην παίζουν τόσο καλά όσο θα περίμεναν από την αρχή της χρονιάς. Πάντα είναι δύσκολοι αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Έχουμε ένα καλό σερί αγώνων που παίζουμε καλά και κερδίζουμε. Οπότε μπορούμε να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα».

Για την ευκολία που δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ όπως με Ατρόμητο και Άρη: «Δεν ξέρω… Είναι καλό για εμάς ότι δέχεται εύκολα γκολ. Αυτή είναι η άποψή μου γι’ αυτό. Δεν με νοιάζει ακόμα και αν δέχονται πέντε γκολ. Εάν κερδίζουν αυτό έχει σημασία. Μπορεί να δέχεσαι ένα γκολ σε κάθε ματς και να χάνεις σε όλους τους αγώνες».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Σε τέτοιους αγώνες χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Θα είναι επιπλέον παίκτης. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλο το κλαμπ και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας».

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το συμβόλαιό του αν και ακόμα νωρίς: «Όχι, τίποτα για την ώρα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις