Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χουλτ: “Να μείνουμε ζωντανοί στο Champions League”

ΑΕΚ – Χουλτ: “Να μείνουμε ζωντανοί στο Champions League”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπενφίκα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Νίκλας Χουλτ επισήμανε την ανάγκη για ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνει η ομάδα του “ζωντανή” στη διοργάνωση. Κατσουράνης: “Χρειάζεται τους οπαδούς της Ένωση”.

Μετά την ήττα από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα, η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη επί της Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, για να μην πει πρόωρο” αντίο στο Champions League, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο αριστερός μπακ της Ένωσης Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, όπως και ο Κώστας Κατσουράνης, μίλησε στο official match programm του αγώνα και κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας του να… γεμίσουν το γήπεδο στο ματς της Τρίτης 2 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις του Χουλτ

“Για εμάς το γκρουπ στο οποίο βρισκόμαστε σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κάθε ματς σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ δυνατό και είναι και πολύ σημαντικό. Ο στόχος είναι ένας και μόνος: να διεκδικείς και να παίρνεις από κάθε αγώνα ό,τι περισσότερο μπορείς, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς να δώσεις.

Θα μας κρατήσει ζωντανούς και θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να διεκδικήσουμε σε αυτόν τον όμιλο. Με τον κόσμο δίπλα μας θέλουμε να κάνουμε το… κάτι παραπάνω».

Οι δηλώσεις του Κατσουράνη

«Επίτευγμα να βρίσκεται εδώ η ΑΕΚ, πραγματικά τεράστιο και νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα με όλη του την ψυχή, δίνοντας το παρών στο γήπεδο σε όσες περισσότερες αναμετρήσεις μπορεί και ειδικά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Τότε είναι που έχουν ανάγκη περισσότερο την υποστήριξή τους οι ποδοσφαιριστές, γιατί στα θετικά αποτελέσματα όλα είναι καλά και για τον προπονητή και για τους παίκτες, στα άσχημα είναι που χρειάζονται όλοι τους περισσότερο τη βοήθεια των φιλάθλων”.

Συνέντευξη του Νίκλας Χουλτ, αλλά και του Κώστα Κατσουράνη, που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ΑΕΚ και…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Sonntag, 30. September 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις