Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χουλτ: “Όνειρο μου να παίξω στο Champions League”

ΑΕΚ – Χουλτ: “Όνειρο μου να παίξω στο Champions League”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League εξέφρασε ο Νίκλας Χουλτ. “Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”, δήλωσε ο Σουηδός αμυντικός της ΑΕΚ.

Ο Νίκλας Χουλτ παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό μέσο και μίλησε για τη συμμετοχή του με την ΑΕΚ στο Champions League, αλλά και για την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Τουρκία για το Nations League.

Ο αμυντικός της Ένωσης δήλωσε ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Όσα είπε ο Χουλτ

Για την αναμέτρηση με την Τουρκία: «Η Τουρκία έχει μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο οι περισσότεροι έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Φυσικά και ελπίζω να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής έχει πει ότι είμαι λίγο πίσω σε σχέση με τους Αουγκούστινσον και Όλσον».

Για την παρουσία στον ίδιο όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Άγιαξ και Μπενφίκα: «Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο Champions League, συνεπώς θα είναι πολύ όμορφο. Ήταν ένα όνειρο που είχα και πέσαμε νομίζω σε έναν αρκετά καλό όμιλο».

Για το αν η μετακίνηση του στην ΑΕΚ είχε να κάνει και με την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Champions League: «Ναι, έπαιξε ένα ρόλο. Ήταν ήδη μια καλή ομάδα όταν ήρθα στον σύλλογο και στη συνέχεια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Τώρα θα παίξουμε στο Champions League και είναι πολύ συναρπαστικό».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις