Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Υπογράφτηκε η συμφωνία για την υπογειοποίηση!

ΑΕΚ: Υπογράφτηκε η συμφωνία για την υπογειοποίηση!
ΦΩΤΟ Initime

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία ΑΕΚ – Περιφέρειας Αττικής για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς την Δευτέρα (9/12) το μεσημέρι “έπεσαν” οι υπογραφές στα γραφεία της Περιφέρειας, που φέρνουν πλέον το έργο του γηπέδου πιο κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου της “Αγια Σοφιάς” στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής υπογράφτηκε η σύμβαση για την υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που ταλαιπώρησε πολύ την ΑΕΚ αφού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», αφού αναμένεται να βελτιώσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή και παράλληλα θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα προς όφελος των δημοτών.

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, ενώ το “παρών” έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει το έργο της υπογειοποίησης είναι η Intrakat, ενώ οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν από 6 ως 12 μήνες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις