Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Ματσάρα σε… χιονισμένο χωράφι! Προβάδισμα για τη Λάρισα

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Ματσάρα σε… χιονισμένο χωράφι! Προβάδισμα για τη Λάρισα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ένα τραγικό αγωνιστικό χώρο στην AEL FC Arena, η ΑΕΛ επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν όμως δύο φορές το σκορ και να μένουν “ζωντανοί” ενόψει της ρεβάνς.

Στο χιονισμένο “χωράφι” του AEL FC Arena, η Λάρισα βρέθηκε δύο φορές με προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να μειώσει δις στο γκολ και με το τελικό 3-2 διατήρησε τις ελπίδες του για τη ρεβάνς στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0, χάρη σε ένα προσωπικό γκολ του Ντέλετιτς στο 6′ και μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζίζιτς στο 22′. Οι Αρκάδες μείωσαν λίγο πριν το ημίχρονο με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Τσιλιανίδης στο 43′ έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα από δική του εκτέλεση λίγο έξω από την περιοχή.

Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα όμως, ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλτι σε μία αμφισβητούμενη φάση, καθώς ο Αθανασιάδης του Αστέρα βρίσκει καθαρά μπάλα πριν βρει και τον παίκτη της ΑΕΛ. Ο διαιτητής έδωσε πάντως πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες και ο Φατιόν έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν ένα γκολ που θα έκανε τη δουλειά τους πιο εύκολη στη ρεβάνς και τελικά το βρήκαν με τον Μανιά να τελειώνει με τακουνάκι μία σέντρα από αριστερά, “γράφοντας” το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάβκα (80′ Πίτι), Νούσιος (61′ Νούνιτς), Σεσέροβιτς (75′ Μπαργκάν), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82′ Ρόλε), Φερνάντεθ (67′ Δουβίκας), Μανίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις