Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΛ: Η εξαίρεση των “βυσσινί” για τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ!

ΑΕΛ: Η εξαίρεση των “βυσσινί” για τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΛ δεν θα δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Εξαίρεση αποτελεί μόνο ο πιο πιστός φίλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Γιαννάκης.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για την 28η αγωνιστική της Superleague. Οι “βυσσινί” δεν θα παραχωρήσουν εισιτήρια στους οπαδούς των φιλοξενούμενων, ωστόσο όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα, ένας απ’ αυτούς, ο “πιο πιστός” θα έχει θέση στο AEL FC Arena.

Ο λόγος για τον Γιαννάκη που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών. Ο πιο πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ μαζί με τον πατέρα του, Λουκά, θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, με τη διοίκηση της ΑΕΛ να αποφασίζει να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις