Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΛ – Ξάνθη: “Μπλόκο” στη Λάρισα για τους Ακρίτες!

ΑΕΛ – Ξάνθη: “Μπλόκο” στη Λάρισα για τους Ακρίτες!
ΦΩΤΟ intime

Η Ξάνθη ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, αλλά η Λάρισα της έστησε… μπλόκο και με εξαιρετική εμφάνιση πήρε εμφατική νίκη με 3-0, οδηγώντας την στην πρώτη απώλεια βαθμών. Με 10 οι Ακρίτες μετά το 2-0, λόγω αποβολής του Λισγάρα στο 59′.

Σπουδαία νίκη για την Λάρισα στο AEL FC Arena με 3-0 επί της αήττητης Ξάνθης, με την ομάδα του Γρηγορίου να είναι καθηλωτική και εμφανώς ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι “βυσσινί” μπήκαν δυνατά στο ματς από το ξεκίνημα και “πίεσαν” για ένα γκολ, με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα, αλλά το σκορ άνοιξε αντίπαλος για λογαριασμό τους. Από εκτέλεση κόρνερ στο 35′, ο Μεχντί Τερκί πήρε την κεφαλιά, όμως την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της δικής του ομάδας, ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να βρίσκει και δεύτερο γκολ μετά από τρομερή σέντρα του Νούνιτς και κοντινό πλασέ του Μιλοσάβλιεβιτς στο 53′. Αμέσως μετά μάλιστα οι Ακρίτες έμειναν και με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Λισγάρας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 59′, για να δώσει έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ο Μπέρτος, με το 3-0 στο 83′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις