Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΛ: Το μήνυμα για στρατιωτικούς και Μπαλταδώρο και το λάθος που εξόργισε τον Κούγια!

ΑΕΛ: Το μήνυμα για στρατιωτικούς και Μπαλταδώρο και το λάθος που εξόργισε τον Κούγια!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λάρισα συνηθίζει να στέλνει μηνύματα μέσω των φανελών της. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οι “βυσσινί” τίμησαν τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο και τους φυλακισμένους Έλληνες στρατιώτες, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Η ΑΕΛ τίμησε τον νεκρό σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο και τους δύο φυλακισμένους στρατιωτικούς, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι φανέλες των Θεσσαλών έγραφαν τα ονόματα του αδικοχαμένου σμηναγού και των δύο στρατιωτικών που κρατούνται από τους Τούρκους στην Ανδριανούπολη. Από κάτω από τα ονόματα υπήρχε η φράση: “Τιμή – Δόξα”.

Το λάθος κι η τοποθέτηση Κούγια

Οι φανέλες της ΑΕΛ είχαν, πάντως, ένα τυπογραφικό λάθος, καθώς έλειπε ένα “κ” από το επίθετο του Κούκλατζη. Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για αυτό το θέμα, χαρακτηρίζοντας άχρηστους τους συνεργάτες του και τον τοπικό τυπογράφο.

“Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον Επιλοχία Κούκλατζη, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις