Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΛ – ΟΦΗ: “Όρθιος” στη Λάρισα

ΑΕΛ – ΟΦΗ: “Όρθιος” στη Λάρισα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πρώτη τους “λευκή” ισοπαλία στη Λάρισα έφεραν ΑΕΛ και ΟΦΗ (0-0), σε ματς για την 8η αγωνιστική της Superleague. Ανώτεροι οι “βυσσινί”, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους φιλοξενούμενους.

Αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει… τουλάχιστον δεν έχασε. Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το βαθμό στην έδρα της ΑΕΛ (0-0) και να φύγει “αλώβητος” από την έδρα μιας ομάδας με την οποία δίνει “μάχη” για την παραμονή στην Superleague.

Η ΑΕΛ προσπάθησαν να μπει… δυνατά στο ματς, αλλά ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που πήρε πολύ γρήγορα την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να “χτίσει” κάποια καλή επίθεση. Η εικόνα αυτή έφερε γκρίνια στην εξέδρα των γηπεδούχων, ενώ ακούστηκαν πολλές φορές συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια..

Με μπροστάρηδες τους Πίτι και Ντέλετιτς όμως, οι “βυσσινί” πίεσαν και στο 20′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Ντέλετιτς έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Κούνιτς -χώθηκε σε θέση σέντερ φορ και ανάμεσα στους αντίπαλους αμυντικούς- δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να σκοράρει εξ επαφής. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν το… πάνω χέρι, αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Στο 40 οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό τον Βουό κι έτσι ο Παπαδόπουλος πέρασε στο ματς τον Αραβίδη.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1056203162133151745

Η ΑΕΛ πίεσε ψηλά με την έναρξη της επανάληψης, δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας του ΟΦΗ και είχε δυο σημαντικές στιγμές. Στο 50′ ο Νούνιτς έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Πίτι έστειλε την μπάλα να περάσει σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Στρέζου.

Στο 63′ οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Μιχόγεβιτς προσπάθησε να καλύψει την μπάλα για να βγει άουτ, αλλά ο Πίτι την πρόλαβε και την έσπρωξε στον Κούνιτς, ο οποίος δεν τέλειωσε ποτέ τη φάση απέναντι από τον Στρέζο (προσπάθησε να κάνει ντρίπλα και έχασε την ευκαιρία να σουτάρει). Στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε μια… περίεργη απόφαση. Ο Ζίζιτς έκανε τραγική απομάκρυνση και στη συνέχεια “θέατρο” (σ.σ. ότι τον βρήκε παίκτης του ΟΦΗ), η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη -στο σημείο του πέναλτι- αλλά η φάση σταμάτησε ως φάουλ!

Το ματς “άνοιξε” με την μπάλα να πηγαίνει… πάνω – κάτω. Στο 85′ ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ και ανάγκασε τον Στρέζο να πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση. Στη συνεχεία, ο Φατιόν προσπάθησε να κάνει την προβολή, αλλά ο Κοροβέσης έδιωξε σε κόρνερ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Πλατέλλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ.

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις