Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ – Ολυμπιακός: Αλλαγμένος στην πρεμιέρα

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ριέκα έχει ήδη ξεχαστεί στους «ερυθρόλευκους» αφού το Σάββατο κάνουν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΛ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χάσι άφησε εκτός αποστολή τους τραυματίες Ελιουνούσι (αιμάτωμα στην κνήμη), Μποτία και Εμενίκε, ενώ παράλληλα θέλησε να προφυλάξει -ενόψει της ρεβάνς με τη Ριέκα- τους Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Οτζίτζα και Ρομαό.

Έτσι, η ενδεκάδα που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι διαφορετική, σε σχέση με αυτή του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, κόντρα στους Κροάτες.

Τα ονόματα των παικτών που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι, για την 20μελή αποστολή των Πειραιωτών: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

https://www.instagram.com/p/BX8lGmwlHAu/?taken-by=olympiacosfc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα