Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΛ – Πανιώνιος: Η μπάλα δεν… πήγαινε στα δίχτυα

ΑΕΛ - Πανιώνιος

Είχαν τις ευκαιρίες τους. ΑΕΛ και Πανιώνιος όμως δεν βρήκαν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κι έτσι έμειναν στο 0-0 στο “AEL FC Arena”. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά για έμειναν για 5ο σερί ματς χωρίς νίκη – 4η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς “τρίποντο” για τους Νεοσμυρνιώτες.

Στην “λευκή” ισοπαλία (0-0) έμειναν ΑΕΛ και Πανιώνιος, σε ματς για την 20η αγωνιστική της Supereague, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 22 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους τους 28.

Ο Πανιώνιος είχε καλύτερη… εκκίνηση στο ματς, πρεσάροντας για το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν.. δικό τους το πρώτο 15λεπτο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 9′ με την κεφαλιά του Μπανανά, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ ανέβασε “στροφές”, παρά το γεγονός πως ο Γκιοτά υπέστη στο δεκάλεπτο κάταγμα στο χέρι και συνέχισε με ένεση ξυλοκαΐνης. Οι “βυσσινί” πίεσαν, ο Ναζλίδης ήταν κινητικός, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Πάντως, η επόμενη μεγάλη φάση του ημιχρόνου χάθηκε και πάλι από τους “κυανέρυθρους”. Στο 41′ ο Μπανανά πήρε και πάλι την κεφαλιά έπειτα από στημένη φάση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ την εστία.

Η ΑΕΛ είχε την μπάλα στην κατοχή της στην επανάληψη και στο 53′ ο Πανιώνιος.. καρδιοχτύπησε. Μετά από πανέμορφη συνεργασία των γηπεδούχων, ο Κρίζμαν βρέθηκε σε θέση βολής σχεδόν στο σημείο του πέναλτι, αλλά πλάσαρε απελπιστικά άστοχα. Οι “βυσσινί” συνέχισαν να πιέζουν, αλλά ο Πανιώνιος είχε νέα καλή στιγμή στο 72′. Ο Σπιριντόνοβιτς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Γκόλιας -με προβολή- έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν και πάλι στο γκολ. Ο εκ των κορυφαίων του αγώνα Ναζλίδης έκανε την μπαλιά από τα αριστερά, αλλά ο Μπανανά έβαλε την κόντρα στο κοντινό σουτ του Περόνε. Δυο λεπτά αργότερα ο Νίλσεν δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή και να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ευκαιρία του 89′. Έπειτα από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά την έστειλε για λίγο άουτ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις