Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΑΕΛ: Η πρωτοποριακή κίνηση των “βυσσινί”! “Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή” [pic]

ΑΕΛ: Η πρωτοποριακή κίνηση των “βυσσινί”! “Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή” [pic]

Σε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Οι παίκτες των “βυσσινί” φόρεσαν φανέλες που έγραφαν “Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή”, στο μπροστινό μέρος τους, σε μια πρωτοβουλία για τα θύματα των πλημμυρών στη Δυτική Αττική.

Η ΑΕΛ έστειλε το δικό της μήνυμα για τα θύματα των πλημμυρών στη Δυτική Αττική. Οι παίκτες των Θεσσαλών φόρεσαν φανέλες που έγραφαν “Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή” στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο του 2016 στο ματς με τον Αχαρναικό για την Football league οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν κάνει καθιστική διαμαρτυρία σε μια συμβολική κίνηση για το δράμα των προσφύγων που πνίγονταν στο Αιγαίο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛ κι ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Ναζλίδης έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ στο 5′, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Κόντε διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 55′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82΄ Μασούρας), Ντέλετιτς (73΄Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87΄ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51΄ Τζημόπουλος), Γιάκος (90΄ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (81΄ Μπετρά), Κόντε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις