Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΛ: “Βολές” Κούγια για Φέστα! “Να έρθει στο σπίτι μου στη Μύκονο”

ΑΕΛ: “Βολές” Κούγια για Φέστα! “Να έρθει στο σπίτι μου στη Μύκονο”
ΦΩΤΟ intime

Ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΛ, μέσω μιας επιστολής στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος και κατηγόρησε τον Ιταλό τεχνικό για έλλειψη θάρρους, σε σχετική δήλωσή του.

Με μία προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας έβαλλε εναντίον του -πρώην πια- προπονητή της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, για τον τρόπου που αποχώρησε από την ομάδα, κλείνοντας πάντως το κείμενό του με… πρόσκληση στο σπίτι του στη Μύκονο.

Η δήλωση του Κούγια

“Η μία δυσάρεστη έκπληξη ακολουθεί την άλλη και λυπάμαι γιατί ο κ. Φέστα δεν είχε το θάρρος να με αντικρίσει κατά πρόσωπο και να μου υποβάλλει την παραίτηση του και προτίμησε αυτό να το κάνει με μία επιστολή.

Ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα αναγνώριζε τη βοήθεια που του προσέφερα στηρίζοντάς τον στις δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά βοήθησα το έργο του κάνοντας 6 πολύ ακριβές μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, που τον βοήθησαν να έχει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην προπονητική του διαδρομή.

Εκείνο που ξέρω στη ζωή μου είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις μάθει μόνο να προσφέρεις. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Θα μιλήσω για όλα μέσα στην εβδομάδα.

Καλή επιτυχία στον κ. Φέστα ό,τι κι αν επιδιώξει στη ζωή του και το σπίτι μου στη Μύκονο είναι στη διάθεση του ίδιου και της οικογενείας του όποτε αυτός το θελήσει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις