Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ατρόμητο – “Τρέχουν” οι Περιστεριώτες

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Ατρόμητο – “Τρέχουν” οι Περιστεριώτες

Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τον Σωκράτη Φυτανίδη και να γλιτώσει την τιμωρία.

Ο Ατρόμητος θα πρέπει μέχρι την προσεχή Δευτέρα (26/11) να καταβάλει το ποσό των 17.050 ευρώ στον Σωκράτη Φυτανίδη, προκειμένου να μην του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Ο 34χρονος στόπερ είχε καταθέσει προσφυγή στους Περιστεριώτες για τη μη καταβολή των φόρων από το αρχικό ποσό που του είχε επιδικαστεί, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να τον δικαιώνει.

«Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία “Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο δικαστήριο της υπ’ αριθμ. 6/2018 τελεσίδικης αποφάσεως του Δ.Δ.Π./ΕΠΟ, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λόγω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ’ αυτήν χρηματικής οφειλής, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφαση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις