Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το αφιέρωμα της UEFA στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα [vid]

UEFA - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Reuters

Η UEFA ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Η πρόσφατη “μάχη” της Μπαρτσελόνα στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 4η αγωνιστική του Champions League, καλύφθηκε και από την… κάμερα της UEFA.

Το να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Όταν έρχεσαι εδώ το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν είναι να κερδίζεις, να κερδίζεις και να κερδίζεις ξανά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Να κατακτήσεις το υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το ξέρουμε όσοι ερχόμαστε στον Ολυμπιακό”, είπε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού, που έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ήμουν στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα επτά χρόνια και είχαν την τύχη την τελευταία μου χρονιά εκεί να βρεθώ στην πρώτη ομάδα, να μπορέσω να παίξω για πρώτη φορά με τους παίκτες να ζήσω την εμπειρία του τελικού του Champions League στη Ρώμη. Ήμουν πιο νέος τότε και είχα ενθουσιαστεί. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να εξελιχθώ. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος” τόνισε ο Μποτία.

Η UEFA έκανε αναφορά στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά και στην αδυναμία της Μπαρτσελόνα να πετύχει ένα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το αφιέρωμα της UEFA

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις