Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Αγγίζουν” το… σεντόνι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Οι αντίπαλοι πριν του ομίλους του Champions League – videos

“Αγγίζουν” το… σεντόνι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Οι αντίπαλοι πριν του ομίλους του Champions League – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε μία φανταστική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για τα πλέι οφ του Champions League, όντας πια μόλις ένα “βήμα” από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τελευταία “εμπόδια” η Βίντι και η Μπενφίκα.

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ έφθασαν μέχρι την τελευταία φάση του Champions League πριν τους ομίλους, μετά τις προκρίσεις τους επί Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας αντίστοιχα και πλέον θα βρουν μπροστά τους Βίντι και Μπενφίκα.

Η αντίπαλος του ΑΕΚ

Πολύ πιο εύκολο το έργο της Ένωσης κόντρα στην ουγγρική ομάδα, την πρώην Βιντεοτόν, η οποία κατάφερε πάντως να αποκλείσει την θεωρητικά πιο “δυνατή” Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Η νέα αντίπαλος της ΑΕΚ, είχε φύγει με την ισοπαλία 1-1 από τη Σουηδία και έτσι το 0-0 στην έδρα της ήταν αρκετό για να τη στείλει στην επόμενη φάση.

Η σύνθεση της Βίντι κόντρα στη Μάλμε

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτς, Γιούχαζ, Φιόλα, Νέγκο, Βινίσιους, Στόπιρα, Χάτσιτς Κόβακς (89′ Χούστι), Νικόλοβ (85′ Πάτκαϊ), Λάζοβιτς (90’+5′ Ταμάς), Σέποβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=6gl6nWClQl0

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Πορτογαλικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Μπενφίκα, η οποία πήρε σπουδαία πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, επί της επίσης δυνατής, Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της Λισαβόνας κέρδισε με 1-0 στην έδρα της και “σφράγισε” την πρόκριση στην Τουρκία, με ισοπαλία 1-1. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι βασικός για τους Πορτογάλους ήταν και ένας Έλληνας, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που αποκτήθηκε φέτος από τον Παναθηναϊκό.

Η σύνθεση της Μπενφίκα επί της Φενέρμπαχτσε

Μπενφίκα (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο, Φέισα, Πίτσι, Ζ. Φερνάντες, Σάλβιο (72’ Σεμέντο), Σέρβι, Καστίγιο (34’ Φερέιρα).

https://www.youtube.com/watch?v=YaIKweC-Cdk

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις