Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγιαξ – ΑΕΚ: Αυτός σφυρίζει την “κιτρινόμαυρη” πρεμιέρα στο Champions League

Άγιαξ – ΑΕΚ: Αυτός σφυρίζει την “κιτρινόμαυρη” πρεμιέρα στο Champions League

H UEFA ανακοίνωσε το όνομα του διαιτητή που θα διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, για την πρεμιέρα του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε τοποθετήθηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης (19.09.2018) μεταξύ της ΑΕΚ και του Άγιαξ στην “Johan Cruyff Arena”, για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Χουάν Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ισπανός, επίσης, Αβραάμ Αλβαρές Καντόν.

Ο 42χρονος Ισπανός ρέφερι έχει πρόσφατο… παρελθόν με την Ένωση. Πιο συγκεκριμένα, είχε βρεθεί στο ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου (1-1) για τους “32” του Europa League, το Φεβρουάριο του 2018.

Ακόμα, το 2016 είχε διευθύνει το ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός (2-0) για τους ομίλους του Europa League το 2016, όπως και το πρόσφατο φιλικό της Ελάδας με τη Σαουδική Αραβία, τον Μάιο που μας πέρασε.

Ο Γκράντε έχει βρεθεί και μια φορά στο δρόμο του Άγιαξ, στο εκτός έδρας 1-1 με τη Νις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League τον Ιούλιο του 2017.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις