Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άγιαξ – ΑΕΚ: Πέταξε για τα… αστέρια! Ο ύμνος της Ένωσης στο “Ελ. Βενιζέλος”

Άγιαξ – ΑΕΚ: Πέταξε για τα… αστέρια! Ο ύμνος της Ένωσης στο “Ελ. Βενιζέλος”
@AEK_FC_OFFICIAL

Για το Άμστερνταμ αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (19.09.2018) τον Άγιαξ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Aegean ευχήθηκε στην Ένωση «καλή τύχη» ενώ από τα ηχεία του «Ελ. Βενιζέλος» ακούστηκε ο ύμνος των «κιτρινόμαυρων».

Το… όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον μένει να το χαρεί. Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και το πρωί της Τρίτης (18.09.2018) αναχώρησε για την Ολλανδία, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Άγιαξ, για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ μπαίνει χωρίς άγχος στο Champions League και γνωρίζει πως μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από αυτή της την «περιπέτεια». «Δεν παλεύαμε όλη τη χρονιά γι αυτή την πρόκριση, για να πάμε για τουρισμό» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βασίλη Μπάρκα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για το Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με τον Έλληνα πορτιέρε, η ΑΕΚ είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον Άγιαξ. “Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άγιαξ. Δε νομίζω να συγκρίνεται με τα άλλα παιχνίδια το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι στους ομίλους του Champions League” ανέφερε.

Για τις οδηγίες του Ουζουνίδη: “Μας έχει τονίσει τα δυνατά στοιχεία του Αγιαξ. Αυτό όμως που μας έχει πει είναι ότι είμαστε ικανοί να τους κάνουμε τη ζημιά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και γι’ αυτό πάμε”.

Για τους στόχους της ΑΕΚ στον ομίλους: “Δε νομίζω ότι παλεύαμε όλη τη χρονιά πέρυσι για πάμε για… τουρισμό και να δούμε τα… γήπεδα. Πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Να αναφέρουμε πως το «Ελ. Βενιζέλος» μπήκε σε… ενωσίτικους ρυθμούς. Η Aegean, εταιρία με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν, ευχήθηκε στην Ένωση «καλή τύχη», μέσω σχετικού μηνύματός της στον πίνακα ανακοινώσεων. Την ίδια στιγμή, στην αίθουσα αναμονής ακούστηκε ο ύμνος της ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις