Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγιαξ – Γιουβέντους: “Μπέμπηδες” εναντίον… Ρονάλντο! Στο Τορίνο θα κριθεί η πρόκριση – videos

Άγιαξ – Γιουβέντους: “Μπέμπηδες” εναντίον… Ρονάλντο! Στο Τορίνο θα κριθεί η πρόκριση – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε σε ένα ακόμη νοκ άουτ παιχνίδι του Champions League, αλλά οι… μπέμπηδες του Άγιαξ “απάντησαν” στη Γιουβέντους με τον Νέρες και μετά το τελικό 1-1, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Τορίνο.

Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, αφήνοντας “ανοιχτή” την υπόθεση πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, έχοντας πάντως το προβάδισμα, με τη ρεβάνς να γίνεται στην έδρα της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε σε ένα ακόμη νοκ άουτ ματς του Champions League, με κεφαλιά – ψαράκι στο 45′, αλλά ο Νέρες με απίθανο πλασέ στο 46′ έκανε το 1-1, το οποίο και παρέμεινε μέχρι τέλους, αφού ο Ντάγκλας Κόστα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 87ο λεπτό.

Το παιχνίδι

Η Γιουβέντους ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, με ένα σουτ του Μπερναρντέσκι μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ο Άγιαξ άρχισε να “πιέζει” του Ιταλούς. “Απείλησε” μάλιστα αρκετά τον Τερ Στέγκεν, με τον Ζίγιες να μην μπορεί να τον νικήσει στο 18′ και τον Ντε Μπέικ να.. “γλείφει” το δοκάρι του στο 25′.

https://twitter.com/Factnaldo/status/1116059786703978496

Η ιταλική ομάδα “απάντησε” στη συνέχεια με ένα άστοχο σουτ  του Μπερναρντέσκι από πλεονεκτική θέση, μετά από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος και άλλαξε τη ροή του αγώνα στο 45′. Με εξαιρετικό σπριντ και τρομερή κεφαλιά – ψαράκι, ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, γράφοντας το 1-0 του ημιχρόνου.

 

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε με γκολ, καθώς ο Άγιαξ βρήκε γρήγορα την ισοφάριση, με τον Νέρες να τελειώνει με εκπληκτικό πλασέ την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του μετά την ανάπαυλα, για το 1-1.

 

Ο “Αίαντας” συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά, για να έρθει η επόμενη φάση στο ματς στο 82′ όταν ο Εκέλενκαμπ βρέθηκε απέναντι από τον Σέζνι, αλλά ο Πολωνός τερματοφύλακας τον νίκησε.

Πιο κοντά στη νίκη έφθασε πάντως η Γιουβέντους, καθώς 5 λεπτά αργότερα, ο Ντάγκλας Κόστα έκανε εκπληκτική προσωπική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ, με τη μπάλα να σταματά όμως στο δοκάρι του Ονανά.

 
Κάπως έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας “ανοιχτούς λογαριασμούς” για τη ρεβάνς του Τορίνο, όπου και θα κριθεί πλέον η πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.
 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις