Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Μαουρίσιο!

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Μαουρίσιο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ζοζέ Μαουρίσιο. Ο μέσος του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να υποβληθεί αύριο (12/10) σε εξετάσεις.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος, ο Ζοζέ Μαουρίσιο τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κι αύριο (12/10) αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα, Εβγέν Χατσερίντι κι Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά

Τρεις μέρες μακριά από τις προπονήσεις έπειτα από τόσους αγώνες και τέτοια πίεση ισοδυναμούσαν με καλοκαιρινές διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το διάλειμμα, όμως, τελείωσε και η Νέα Μεσημβρία μπήκε και πάλι στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Πέλκας , Πασχαλάκης , Καρέλης , Λημνιός ,Σιαμπάνης , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , Τόσκα , ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φερνάντο Βαρέλα που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ο Εβγέν Χατσερίδη , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στο ισχίο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης προστέθηκε άλλο ένα όνομα στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο σε μια φάση υπέστη τραυματισμό που αφορά τον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (12.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα αποσαφηνιστεί τις προσεχείς μέρες.

Το πρόγραμμα αφορούσε την φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί πρωί κι απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις