Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Αγριεμένη” η Παρί Σεν Ζερμέν! “Τεσσάρα” στη Μονάκο και κούπα – video

“Αγριεμένη” η Παρί Σεν Ζερμέν! “Τεσσάρα” στη Μονάκο και κούπα – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με κούπα ξεκίνησε τη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ συνέτριψε με 4-0 τη Μονάκο στο Σενζέν της Κίνας, όπου διεξήχθη ο αγώνας του Trophée des Champions.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε για… πλάκα το Σούπερ Καπ Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι συνέτριψαν με 4-0 τη Μονακό στην Κίνα, κατακτώντας  το έκτο σερί Trophée des Champions κι όγδοο συνολικά της ιστορία τους.

Ο Άνχελ ντι Μαρία άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, ενώ ο 20χρονος Γάλλος Κριστοφέρ Ενκινκί έκανε το 2-0 στο 39′. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 67′ ο Τίμοθι Γουεά, με τον Ντι Μαρία να γράφει το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις.

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί έκανε ο Μπουφόν, ενώ ο Νεϊμάρ φόρεσε ξανά τη φανέλα της γαλλικής ομάδας μετά τα τέλη Φλεβάρη.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Νταγκμπά, Ριμάν, Σίλβα (73′ Μπερνέντ), Ενσοκί, Βεράτι (76′ Νεϊμάρ), Ντιαρά (64′ Μαρκίνιος), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Γουεά, Ενκινκί

ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο, Ράτζι, Γκλικ, Ζέμερσον, Σερανό, Τίλεμανς, Πελέ (46′ Ντιόπ), Αολού, Γκραντσέρ (46′ Μπαλντέ), Γιόβετιτς, Λόπες (65′ Εμπουλά)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις