Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ακάθεκτο το “τρένο” της Μάντσεστερ Σίτι! Δεν γλίτωσε ούτε ο Παπασταθόπουλος – video

Ακάθεκτο το “τρένο” της Μάντσεστερ Σίτι! Δεν γλίτωσε ούτε ο Παπασταθόπουλος – video
ΦΩΤΟ Reuters

Το “τρένο” της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζει ακάθεκτο από την περασμένη σεζόν και μπήκε με το… δεξί και στο νέο πρωτάθλημα, περνώντας σαν “άνεμος” από την έδρα της Άρσεναλ του βασικού Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ούτε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν μπόρεσε να βάλει “φρένο” στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο και το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας εύκολα με 2-0 μέσα στην έδρα της Άρσεναλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θύμισε την περσινή “ξέφρενη” πορεία της, αφού είχε εξ αρχής την κατοχή στο ματς και με την εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να έχει φθάσει και σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Μόλις στο 13ο λεπτό άλλωστε, ο Στέρλινγκ πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το 1-0 και έβαλε μπροστά την ομάδα του, δίνοντας της τη δυνατότητα να “χτυπάει” στη συνέχεια διαρκώς στους κενούς χώρους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Άρσεναλ “απείλησε” ουσιαστικά για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λακαζέτ να χάνει όμως τη μοναδική ευκαιρία για ισοφάριση.

Κάπως έτσι, στο 64ο λεπτό του ματς, ο Μπερνάρντο βρήκε την ευκαιρία με ένα αμαρκάριστο σουτ μέσα στην περιοχή, να κάνει το 2-0 και να βάλει τέλος στο ματς, αφού οι υπόλοιπες επιθετικές προσπάθειες των συμπαικτών του, σταμάτησαν είτε στον Τσεχ είτε στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός είχε καλή εμφάνιση στο πρώτο του ματς ως βασικός στην Άρσεναλ, αλλά δεν θα μπορούσε φυσικά από μόνος του, να σταματήσει το “τρένο” του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τα γκολ και τα highlights του αγώνα

Οι συνθέσεις στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

Άρσεναλ (4-2-3-1): Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Μάιτλαντ Νάιλς (35′ Λίχτσταϊνερ), Γκεντουζί, Τζάκα (70′ Τορέιρα), Εζίλ, Ράμσεϊ (54′ Λακαζέτ), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Μεντί, Γκιουντογαν, Φερναντίνιο, Μαχρέζ (60′ Ντε Μπράινε), Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ (87′ Σανέ), Αγκουέρο (79′ Ζεζούς)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις