Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αξιέπαινη κίνηση από τον ΠΑΟΚ! Μέρος τον εσόδων του ντέρμπι στην 9χρονη Νικολέττα

Αξιέπαινη κίνηση από τον ΠΑΟΚ! Μέρος τον εσόδων του ντέρμπι στην 9χρονη Νικολέττα
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Superleague και μέρος των εσόδων της αναμέτρησης θα διατεθούν για την ιατρική περίθαλψη της 9χρονης Νικολέττας.

Η Τούμπα θα φορέσει τα… γιορτινά της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται κατάμεστη, γεγονός που κάνει ακόμη πιο αξιέπαινη την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσω του PAOK Action οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν οικονομικά την 9χρονη Νικολέττα, που πάσχει από επενδύμωμα εγκεφάλου και όπως ανακοίνωσε και επίσημα, μέρος των εσόδων της αναμέτρησης θα διατεθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του PAOK Action δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού (03.11, 20:00) μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην 9χρονη Νικολέττα, η οποία πάσχει από επενδύμωμα εγκεφάλου”.

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στη Νικολέττα και την οικογένειά της!

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο»!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις