Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άλωσε τη Ριζούπολη με Ντέλετιτς η ΑΕΛ! “Μαύρη” πρεμιέρα για Απόλλωνα

Άλωσε τη Ριζούπολη με Ντέλετιτς η ΑΕΛ! “Μαύρη” πρεμιέρα για Απόλλωνα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Superleague πραγματοποίησε η ΑΕΛ. Η θεσσαλική ομάδα έφυγε με το “διπλό” από τη Ριζούπολη, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. Οι “βυσσινί” πανηγύρισαν ένα σπουδαίο “διπλό” στη Ριζούπολη, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς στο 30′.

Ο 25χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός  κέρδισε την κόντρα έξω από την περιοχή, εξαπέλυσε δυνατό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον και στα δίχτυα των γηπεδούχων, υπογράφοντας με ένα πολύ όμορφο γκολ τη νίκη της ΑΕΛ.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κρίστινσον, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του.

Να σημειωθεί ότι στο 11ο λεπτό το παιχνίδι πήγε να τιναχθεί στον αέρα, έπειτα από “δολοφονικό” μαρκάρισμα του Φατιόν στον Τόμας. Ο άσος της ΑΕΛ τη γλίτωσε με κίτρινη κάρτα, ενώ ακολούθησαν αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΙΣΜΑΕΛ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονσάλες (58′ Ζοάο Πέδρο), Κονέ, Τομάς (68′ Οριουέλα), Άιλερς (58′ Τριάδης), Ελ Χέλβε.

ΑΕΛ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46′ Γκόικοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29′ λ. τρ. Γκόλιας), Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (68′ Καρανίκας).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις