Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Μόρα ο Παναιτωλικός! “Ήταν εύκολη επιλογή”

Μόρας
ΑΠΕ

Είναι πλέον επίσημο! Τη φανέλα του Παναιτωλικού θα φοράει για ένα χρόνο ο Βαγγέλης Μόρας. Ανυπόμονος και διάθεση για δουλειά δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου κεντρικού αμυντικού, Βαγγέλη Μόρα, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Μόρας είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπάρι, στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από δέκα σερί σεζόν στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

“Μέλος της ομάδας μας είναι από σήμερα ο έμπειρος αμυντικός Βαγγέλης Μόρας, που υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Μετά από μια πετυχημένη δεκαετία στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε σε Μπολόνια, Τσεζένα, Βερόνα, Μπάρι, επιστρέφει στην Ελλάδα αποδεχόμενος την πρόταση του Παναιτωλικού και θα φοράει πλέον τη φανέλα με τον ΤΙΤΟΡΜΟ.

Ο Βαγγέλης Μόρας έχει περισσότερες από 440 εμφανίσεις σε επίσημους αγώνες στην καριέρα του, ενώ έχει και 27 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 18”.

Από την πλευρά του, ο Μόρας δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: “Είμαι χαρούμενος για την καινούργια περιπέτεια που αρχίζει για εμένα. Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού, είπα το “ναι” σε λίγη ώρα. Γνωρίζω όλα αυτά που έχει δημιουργήσει ο κ. Κωστούλας τα τελευταία χρόνια και για μένα ήταν εύκολη η επιλογή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με πολλή διάθεση για δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις