Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Ποντένσε η Γουλβς! “Σ’ ευχαριστώ Ολυμπιακέ”

Ποντένσε

Παίκτης της Γουλβς είναι με κάθε επισημότητα ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πορτογάλου στους “ερυθρόλευκους”.

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος, ο Ντάνιελ Ποντένσε είπε και επίσημα “αντίο” στον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από την Γουλβς.

Το συμβόλαιό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού θα είναι διάρκειας 4,5 ετών. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι δύο πλευρές έδωσαν τα… χέρια για ένα ποσό που φτάνει τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Λίγο νωρίτερα και με μήνυμα του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ποντένσε ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον.

Το μήνυμα του 24χρονου Πορτογάλου άσου:

«Σ’ ευχαριστώ, Ολυμπιακέ. Σ’ ευχαριστώ, Ελλάδα! Από τα βάθη της καρδιάς μου, αποχωρώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία το αίσθημα ευγνωμοσύνης και ευτυχίας που έπαιξα σε μια τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Που θα μπορώ να λέω ότι έπαιξα στον Ολυμπιακό με επιτυχία. Και από την άλλη το αίσθημα της νοσταλγίας που αποχωρώ από μια ομάδα και αποχωρίζομαι ανθρώπους που με υποδέχτηκαν τόσο καλά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων και θα σας έχω πάντα μέσα μου.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρόεδρο Μαρινάκη για την προσπάθεια που έκανε να με αποκτήσει και που με άφησε να ακολουθήσω το όνειρό μου να παίξω στην Premier League. Στον Πέδρο Μαρτίνς για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και όσα μου έμαθε. Θα θυμάμαι για πάντα τα εντυπωσιακά ντέρμπι που έπαιξα, την απαράμιλλη στήριξη που είχα, τη μοναδική ζωή στην Αθήνα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

https://www.instagram.com/p/B78CgMhFcpX/

«Πρώτα απ ‘όλα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της Γουλβς για τα διάφορα μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει. Μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο, βιρτουόζο και παίκτη με στόχους. Θέλω να παίζω όσο το δυνατό περισσότερο, να σημειώνω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ και ασίστ. Θα ήθελα να προκριθούμε στο Champions League, είναι ένας στόχος που μπορούμε να καταφέρουμε και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να έχουμε καλύτερη σεζόν από πέρυσι», είπε ο Πορτογάλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γουλβς.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ένταξή μου στην Γουλβς. Ήταν πάντα ένα παιδικό όνειρο μου για να παίξω στην Premier League και βλέπω τώρα αυτήν την μεταγραφή ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Γουλβς είναι μια ομάδα με ένα μεγάλο σχέδιο, με φιλόδοξους στόχους για το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να συναντήσω πρώην συμπαίκτες με τους οποίους είχα τη χαρά να παίζω στο παρελθόν και ελπίζω να γνωρίσω μεγάλη επιτυχία και εδώ. Η επανένωση με πρώην συμπαίκτες, ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την Γουλβς. Φυσικά, μίλησα με τον Ρουί (Πατρίτσιο), αλλά γνωρίζω πολύ καλά τον Ρούμπεν (Νέβες), τον (Ντιόγκο) Ζότα και τον (Ζοάο) Μουτίνιο. Νομίζω ότι αυτό θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για εμένα να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, το οποίο αποτελεί πρόκληση και είναι πολύ καλό να έχω καλά γνωστά πρόσωπα γύρω μου», πρόσθεσε

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις