Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Ρόμα

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Ρόμα

Την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε η Ρόμα. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Ρόμα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (30/6/2019).

Λίγες ώρες νωρίτερα, οι «τζιαλορόσι» είχαν γωστοποιήσει το τελος της συνεργασίας τους με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του από τον Ιούνιο του 2017. Ο 67χρονος Ιταλός προπονητής έχει εργαστεί και παλαιότερα στην ομάδα, την οποία οδήγησε τη σεζόν 2009-2010 στη 2η θέση του Καμπιονάτο.

Ο πρόεδρος της Ρόμα δήλωσε για την πρόσληψη του Ρανιέρι: «Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μια θέση για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Σε αυτό το στάδιο ήταν σημαντικό να φέρουμε έναν προπονητή, που γνωρίζει τον σύλλογο, κατανοεί το περιβάλλον, μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα και ξέρει πώς να παρακινεί τους παίκτες. Ο Κλαούντιο πληροί όλα αυτά τα κριτήρια».

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος, που γυρνώ σπίτι. Όταν σε καλεί η Ρόμα, δεν μπορείς να αρνηθείς».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις