Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Τσουπό-Μοτίνγκ η Παρί Σεν Ζερμέν

Ανακοίνωσε Τσουπό-Μοτίνγκ η Παρί Σεν Ζερμέν

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι κι επίσημα ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις της με την απόκτηση του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Καμερουνέζου επιθετικού, ο  οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Στόουκ Σίτι που υποβιβάστηκε στην Championship.

Ο 29χρονος άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανήκει στην Παρί έως τις 30 Ιουνίου 2020.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσούπο-Μότινγκ τόνισε ότι αισθάνεται τιμή που υπέγραψε “γι’ αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο” και μεταξύ άλλων δεσμεύθηκε ότι “θα δώσω το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο, κάθε μέρα, για να δείξω την αφοσίωσή μου στο νέο σύλλογό μου”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, είπε ανάμεσα σε άλλα για τον Τσούπο-Μότινγκ: “Όλοι εμείς καλωσορίζουμε πολύ θερμά τον Έρικ Μαξίμ, του οποίου η υπογραφή σηματοδοτεί το κλείσιμο των μεταγραφικών κινήσεών μας. Έχει αποκτήσει πολλή εμπειρία στην καριέρα του, ειδικά στην Γερμανία και με την εθνική ομάδα του Καμερούν. Το προφίλ του συμπληρώνει την ομάδα μας, ειδικά με μια μακρά σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας”.

Η ανακοίνωση

https://twitter.com/PSG_English/status/1035648388778352651

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις