Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αναστασιάδης: “Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ”

Αναστασιάδης: “Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συγκίνησε τους πάντες με την πρόθεση του να ξεκινήσει αγώνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της δωρεάς οργάνων. Ο πολύπειρος τεχνικός, όμως, δεν μίλησε μόνο γι’ αυτή την προσπάθεια του σε αφιερωματική εκπομπή της Nova.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και για τον ΠΑΟΚ.  Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για το όνειρο του να καθίσει στον πάγκο του Δικέφαλου του Βορρά και το μεγάλο πρόβλημα των “ασπρόμαυρων”, ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που διοικούσαν την ομάδα τη δεκαετία του ’70.

Όσα δήλωσε ο Αναστασιάδης

Για τον αείμνηστο Γιώργο Παντελάκη και τους ανθρώπους που διοικούσαν τον μεγάλο ΠΑΟΚ της δεκαετίας ’70: “Αυτοί είχαν παντρευτεί τον ΠΑΟΚ και αυτοί γαλούχησαν και εμάς. Δηλαδή εμείς στην ουσία παντρευτήκαμε τον ΠΑΟΚ. Ο Αποστολίδης, ο Κούδας όλα τα παιδιά που ξεκινήσαμε από μικροί και γνώριζαν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Έμπαιναν όλοι σε ένα καλούπι, σε μία φιλοσοφία που δεν μπορούσε να την ανοίξει κανείς. Διότι οι από πάνω, αν άνοιγες την καρδιά τους, έλεγε ΠΑΟΚ”.

Για το όνειρο του να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ που εκπληρώθηκε: “Εγώ ήθελα να γίνω μία ημέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ και ας με διώξουν, ρε παιδί μου. Να γίνει το χατήρι μου. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου και την ικανοποίηση μου για τα όσα πετύχαμε. Βέβαια, πήγα με πολύ αντίξοες συνθήκες. Μέχρι και παλιοί συμπαίκτες μου που ήταν στη διοίκηση τότε, έλεγαν: “Εμείς τον πήραμε τον Αναστασιάδη και μετά το καλοκαίρι θα πάμε να πάρουμε έναν μεγάλο προπονητή”.

Μεγάλο προπονητή όμως τι εννοούσαν; Σε ηλικία; Γιατί το μεγάλος προπονητής είναι ένα μεγάλο θέμα, έχει σημασία από το ποιος είσαι μέχρι το τι κάνεις. Με αυτό λοιπόν μπήκα και όταν πας στα αποδυτήρια και το διαβάζει ο ποδοσφαιριστής λέει “τι είναι αυτός, αυτόν θα τον διώξουν σε δύο μήνες”. Έπρεπε, λοιπόν, να διαχειριστώ και αυτό. Ποτέ δεν πήγα στον ΠΑΟΚ με καλές συνθήκες εγώ”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Κανονικά έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο για το τι βρίσκω στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη η ημέρα που πήγα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ., Βγήκα, την επόμενη ημέρα, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις