Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατροπή και διπλό για Τσέλσι! Γύρισαν από το 2-0 οι Λονδρέζοι [vid]

Ανατροπή και διπλό για Τσέλσι! Γύρισαν από το 2-0 οι Λονδρέζοι [vid]

Η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Σαουθάμπτον αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φύγει με τη νίκη (3-2). Μέσα σε οχτώ λεπτά οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έφεραν τούμπα το ματς και πήραν σπουδαίο διπλό.

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Τσέλσι, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και εν τέλει έφυγε με την ήττα (3-2). Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να γυρίσουν το  ματς και να φύγουν με τη νίκη.

Οι Λονδρέζοι με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στους 60 βαθμούς, αλλά βρίσκονται πολύ μακριά από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, από την άλλη πλευρά οι “άγιοι” βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη με 28 πόντους.

Μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι

Το προβάδισμα στο σκορ το έδωσε ο Ντούσαν Τάντιτς στο 21ο λεπτό με ωραίο πλασέ από γύρισμα του Ράιαν Μπέρτραντ, από την αριστερή πλευρά. Οι παίκτες της Σαουθάμτον συνέχισαν να είναι καλύτεροι και με μαζική άμυνα κρατούσαν την Τσέλσι μακριά από την περιοχή τους και σαν  να μην έφτανε αυτό κατάφεραν να σκοράρουν εκ νέου με τον Μπέντναρεκ  στο 60ο λεπτό να γράφει το 2-0 και να δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Αφύπνιση και ανατροπή για τους Λονδρέζους

Κάπου εκεί οι “μπλε” αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς με το γκολ του Ζιρού στο 70′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έφεραν στα ίσα το παιχνίδι με το τέρμα του Αζάρ, την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ζιρού στο 78′, χαρίζοντας τη νίκη στην Τσέλσι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις