Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβλήθηκε το ΟΦΗ – ΑΕΚ λόγω κακοκαιρίας

Αναβλήθηκε το ΟΦΗ – ΑΕΚ λόγω κακοκαιρίας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα αναμένεται να επηρεάσουν την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Αναβλήθηκε το ΟΦΗ – ΑΕΚ.

Ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος το Σαββατοκύριακο. Ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (11:30) αγώνας της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα Νέων αναβλήθηκε, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με άλλες αναμετρήσεις της αυριανής (29/9) μέρας.

Το παιχνίδι στην Κρήτη δεν θα διεξαχθεί αύριο, καθώς λόγω της κακοκαιρίας υπάρχει μεγάλη δυσκολία στη μετάβαση της αποστολής της Ένωσης στην Κρήτη. Aκυρώθηκαν, μάλιστα, κι όλες οι σημερινές προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της ομάδας στα Σπάτα.

Να σημειωθεί ότι και στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία για τις καιρικές συνθήκες. Οι άνθρωποι της Ένωσης ανησυχούν τόσο για τη μετακίνηση της αποστολής στην Κρήτη όσο και για τη διεξαγωγή του αυριανού (29/9, 20:30) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Σε περίπτωση που το παιχνίδι αναβληθεί, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (29/9), καθώς η ΑΕΚ παίζει με την Μπενφίκα την Τρίτη για το Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις