Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανελέητο “σφυροκόπημα” στη Γιουνάιτεντ! Νέα ήττα για τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο – videos

Ανελέητο “σφυροκόπημα” στη Γιουνάιτεντ! Νέα ήττα για τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Συνεχίζεται ο κατήφορος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να γνωρίζει νέα ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, με το ευρύ 3-1, φέρνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό ακόμη πιο κοντά στην απόλυση.

Με την Γουέστ Χαμ να επικρατεί πλήρως στο γήπεδο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε νέα βαριά ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας πια 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και με ένα παιχνίδι περισσότερο, από τους πρωτοπόρους.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στα “σφυριά”, ούτε για λίγα λεπτά, αφού βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και παρότι μείωσε σε 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δέχθηκε αμέσως το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, για να “παραδοθεί” από την υπόθεση νίκη.

Το παιχνίδι

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ στο “London Stadium”, μόλις στο 5ο λεπτό, με φοβερό τακουνάκι του Φελίπε Άντερσον και διπλασίασε τα τέρματά της με τη βοήθεια και της τύχης, αφού σε σουτ του Γιαρμολένκο, η μπάλα κόντραρε στον Λίντελοφ και κατέληξε στα δίχτυα, δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει με απίθανο τελείωμα του Ράσφορντ στο 70′, όμως πριν καν προλάβει να το πανηγυρίσει, τα “σφυριά” είχαν ανεβάσει και πάλι το δείκτη του σκορ, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα με τον Αρναούτοβιτς, για το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

https://www.youtube.com/watch?v=5D1bmyheKcE

Οι συνθέσεις στο Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Σαμπαλέτα, Μαζουακού, Μπαλμπουένα, Ντιοπ, Νομπλ, Πέδρο Ομπιάνγκ, Φελίπε Άντερσον (93′ Ντιαγκανά), Ράις, Αρναούτοβιτς (83′ Αντόνιο), Γιαρμολένκο (72′ Σνοντγκρας).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ (57′ Ράσφορντ), Σο, Φελαϊνί, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (70′ Φρεντ), Μαρσιάλ (70′ Μάτα), Λουκακού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις