Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άντεξε η Λειψία στο Μόναχο! Ευκαιρία για Γκλάντμπαχ (video)

Άντεξε η Λειψία στο Μόναχο! Ευκαιρία για Γκλάντμπαχ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λειψία έμεινε όρθια στο Μόναχο, καθώς απέσπασε “λευκή” ισοπαλία από τη Μπάγερν και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τους Βαυαρούς, που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εξουδετερώσουν σε μεγάλο βαθμό τα ατού των γηπεδούχων που προέρχονταν από οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (έξι στο πρωτάθλημα) και θα μπορούσε ακόμη και να πάρει τη νίκη στη μεγάλη ευκαιρία του Βέρνερ, ο οποίος στο 63΄ αστόχησε σε κενή εστία, αφού μετά το λάθος του Μπόατενγκ, πήρε τη μπάλα εξουδετέρωσε και τον Νόιερ αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακόμη κι έτσι, η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για τη Λειψία, που διατηρείται στη δεύτερη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τους πρωταθλητές.

Υπενθυμίζεται ότι η άλλη αναμέτρηση του γερμανικού πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (9/2), ανάμεσα στη Γκλάντμπαχ και την Κολωνία, αναβλήθηκε λόγω του τυφώνα “Κιάρα” που πλήττει την κεντρική Ευρώπη, αλλά τα “πουλάρια” θα έχουν την ευκαιρία αν πάρουν τη νίκη στο ματς, όταν αυτό διεξαχθεί, να πλησιάσουν στον ένα βαθμό από την κορυφή.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις