Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Με Μπρόγκντον οι Μιλγουόκι Μπακς! Επιστρέφει ο Αμερικανός γκαρντ

Αντετοκούνμπο: Με Μπρόγκντον οι Μιλγουόκι Μπακς! Επιστρέφει ο Αμερικανός γκαρντ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για το πέμπτο ματς των πλέι οφ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και για πρώτη φορά θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μάλκομ Μπρόγκντον, ο οποίος και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται ένα… βήμα από την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής, καθώς χρειάζονται μία νίκη στην έδρα τους κόντρα στους Σέλτικς για να το επιτύχουν.

Η σειρά συνεχίζεται τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00, 09/05, Cosmote Sport 4), με τα “ελάφια” είναι για πρώτοι φορά “πάνοπλα”, αφού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο Μάλκομ Μπρόγκντον.

Ο Αμερικανός γκαρντ έλειψε σε όλα τα πλέι οφ, εξαιτίας του τραυματισμού του, αποτελώντας μία τεράστια απώλεια για την ομάδα του Αντετοκούνμπο, η οποία πάντως δεν στοίχισε στην ομάδα.

Ο Μπρόγκντον είχε 15,6 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ στην κανονική σεζόν του NBA, όντας κομβικός παίκτης για τους Μπακς και πλέον βρίσκεται ξανά στη διάθεσή του προπονητή του, ο οποίος και θα αποφασίσει αν και για πόσο θα τον ρίξει στο ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις