Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Απάντησε ο Ράμος για τη διάσειση του Κάριους! “Κι ο Φιρμίνιο κρύωσε επειδή έπεσε πάνω του ο ιδρώτας μου”

Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος τα.. άκουσε για τα μαρκαρίσματα του στον τελικό του Champions League. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορήθηκε από πολλούς ότι έβγαλε νοκ άουτ τον Σαλάχ αλλά και τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Κάριους.

Ο Σέρχιο Ράμος αναφέρθηκε στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του, σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο τους ισχυρισμούς της Λίβερπουλ ότι ο Γερμανός τερματοφύλακας αγωνιζόταν με διάσειση εξαιτίας δικής του αγκωνιάς.

“Το θέμα του Σαλάχ μεγαλοποιήθηκε. Δεν ήθελα να μιλήσω επειδή όλα μεγεθύνονται. Αν δει κάποιος τη φάση καλά, θα διαπιστώσει ότι πρώτα εκείνος με πιάνει από το χέρι και εγώ πέφτω από την άλλη μεριά. Τραυματίστηκε στο άλλο χέρι και λένε ότι του έκανα λαβή του τζούντο. Μετά ο τερματοφύλακάς τους είπε ότι έπαθε διάσειση μετά από σύγκρουσή μαζί μου. Το μόνο που μένει είναι να πει ο Φιρμίνο ότι κρύωσε επειδή έπεσε πάνω του ο ιδρώτας μου”, τόνισε ο αρχηγός της Ρεάλ.

Ο Ράμος πρόσθεσε ότι όλα αυτά γίνονται, επειδή τον ζηλεύουν που είναι πετυχημένος με τη Ρεάλ. “Έχω μιλήσει μέσω μηνυμάτων με τον Σαλάχ και ήταν αρκετά καλά. Θα μπορούσε να παίξει αν έκανε μια ένεση -εγώ το έχω κάνει μερικές φορές- αλλά όταν πρόκειται για τον Ράμος, πάντα σχολιάζεται παραπάνω. Δεν ξέρω αν το ότι είμαι στη Ρεάλ για τόσον καιρό και κερδίζω τίτλους για τόσον καιρό κάνει τους ανθρώπους να το αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο”, υποστήριξε ο Ισπανός αμυντικός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις