Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απάντηση Ξάνθης στην επίθεση Κούγια! “Η ΠΑΕ ανήκει σε Πανόπουλο και Συγγελίδη”

Απάντηση Ξάνθης στην επίθεση Κούγια! “Η ΠΑΕ ανήκει σε Πανόπουλο και Συγγελίδη”
ΦΩΤΟ Intime

Σε επίσημη τοποθέτηση προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθης, δια στόματος το προέδρου της, Αριστείδη Πιαλόγλου, σε όσα καταλόγισε για άλλη μία φορά στους ιθύνοντες της ακριτικής ομάδας, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου απάντησε με επίσημη δήλωσή του στον Αλέξη Κούγια, που μίλησε περί “πολυ-ιδιοκτησίας” για άλλη μία φορά μετά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τη 17η αγωνιστική της Superleague, επισημαίνοντας πως η ακριτική ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη.

H δήλωση του Πιαλόγλου

“Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη ΣΟΥΖΑΝΑ. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές.

Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Επί την ευκαιρία, μήπως γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, ονόματι “Κούγιας” που έχει δηλωθεί σαν διερμηνέας στον αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ;

Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλες τις γνωριμίες και τις “ΠΛΑΤΕΣ” που έχεις, η πιο έντιμη και καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες 3 δεκαετίες προκειμένου να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αυτό ΣΟΥΖΑΝΑ συμβεί, δεσμεύομαι ότι θα σου στείλω χίλια (1.000) ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει.

Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών της φιλάθλων”.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια νωρίτερα

“Οι Τσαλίκης (γενικός αρχηγός) και Παπαδημητρίου (τεχνικός διευθυντής) είναι σκάνδαλο για το ποδόσφαιρο. Χυδαία φιλοξενία. Δυο άτομα που είναι υπάλληλοι, πλέον δεν υπάρχει ιδιοκτησία πραγματική. Με αυτό που συναντήσαμε εδώ, τη διακωμώδηση του ποδοσφαίρου σε ένα γήπεδο Super League χωρίς μπάλες και με ένα τέταρτο να μην έχει μπάλες εκεί στο δεύτερο ημίχρονο από 45 λεπτά είχαμε μόλις 15 το πολύ λεπτά πραγματικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι ποδόσφαιρο. Εγώ ένα πράγμα θα πω. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει ποτέ πίσω. Η Ξάνθη θα υποβιβαστεί. Έχει πολυιδιοκτησία. Απαγορεύεται αυτό που υπάρχει στην Ξάνθη κι εάν αυτό το σκάνδαλο το θάψει οποιοσδήποτε, θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ξάνθη έχει πωληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει. Το πρόβλημα δεν είναι η Ξάνθη για εμάς, το πρόβλημα είναι το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος χθες, αυτά που γίνονται για να βοηθηθούν συγκεκριμένες ομάδες. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί στην εξέδρα. Χάσαμε τζάμπα τρεις βαθμούς και λυπάμαι που αυτά συμβαίνουν στο ελληνικού ποδόσφαιρο. Δεν πειράζει, θα φτιάξουν”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις