Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Απέδρασε από την Τρίπολη ο Πανιώνιος!

Απέδρασε από την Τρίπολη ο Πανιώνιος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ύστερα από δύο σερί ήττες, ο Πανιώνος επέστρεψε στις επιτυχίες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέρασε αλώβητη από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 1-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Suoperleague.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ του Μασούντ στο 47′.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν φάσεις για γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Κότνικ. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου πραγματοποίησε εξαιρετική επέβμαση στο τετ-α-τετ με τον Μαντίντα στο 32′, κρατώντας όρθιο τον Ιστορικό.

Στην επανάληξη, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Στο 47 ‘ οι φιλοξενούμενοι ο Σπιριντόνοβιτς έβγαλε την ασίστ για τον Μασούντ, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Αθανασιάδη. Στο τελευταίο τέταρτο ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση. Το σουτ του Τόνσο στο 77΄ πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 85΄ο Κότνικ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Δουβίκα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σλοβένος απέκρουσε και το απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Ισνάλντο (74΄ Γκοντό), Μαντίντα (51΄ Τόνσο), Μανιάς (51΄ Δουβίκας)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Γεσίλ (70΄ Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς (80΄ Παπαγεωργίου), Λάμπρου (46΄ Μασούρας)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις