Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Απίστευτες γκάφες και… ισοπαλία στο Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ! video

Απίστευτες γκάφες και… ισοπαλία στο Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ! video
Reuters

Από γκάφα σε γκάφα! Το μεγάλος ματς του «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ μας έδωσε ένα 2-2 που “φτιάχτηκε” από τα απίστευτα λάθη των παικτών των δυο ομάδων!

Όταν ακούσει κάποιος πως το Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ ήρθε 2-2, τότε σίγουρα θα πιστεύει πως θα έγινε.. ματσάρα. Όταν όμως δει τον τρόπο που μπήκαν τα γκολ, τότε πιθανότατα θα απογοητευτεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Άρσεναλ, στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά απάντησε άμεσα άλλες τόσες. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός στην ενδεκάδα των «κανονιέρηδων», που έφτασαν την Τσέλσι στην τέταρτη θέση. 

Η Άρσεναλ ευτύχησε να δει τον Ντε Χέα να κάνει μια απίστευτη γκέλα στο 26′. Ο Ισπανός πορτιέρε δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την κεφαλιά του Μπουστάφι κι έτσι είχαμε το 0-1.

Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ δεν άργησε να έρθει. 4 λεπτά αργότερα ο Ερέρα γύρισε την μπάλα στον Μαρσιάλ, που δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 68’ από μια τραγική – “τυφλή” πάσα του Ρόχο λίγο πριν το κέντρο, ο Λακαζέτ πήρε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι στον Ντε Χέα και -παρά την προσπάθεια αντίπαλου παίκτη να τον κόψει- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί (69’), ο Κολάσινατς γύρισε λάθος την μπάλα προς τον Λένο και ο Λίνγκαρντ πετάχτηκε για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις