Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απίστευτη ανατροπή… τίτλου για τη Λάτσιο! video

Απίστευτη ανατροπή… τίτλου για τη Λάτσιο! video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λάτσιο έκανε την απόλυτη ανατροπή, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, στην έδρα της Κάλιαρι της οποίας επικράτησε με 2-1, σημειώνοντας έτσι την 8η σερί νίκη της στο ιταλικό πρωτάθλημα και μειώνοντας στους 3 πόντους την απόσταση από Γιουβέντους και Ίντερ που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Λάτσιο έφυγε νικήτρια με 2-1 από τη Σαρδηνία και πλέον είναι στο -3 από την κορυφή όπου βρίσκονται Γιιουβέντους και Ίντερ, ενώ παράλληλα άφησε την Κάλιαρι με την απορία για το πως έχασε αυτό το ματς αφού κρατούσε τη νίκη ως το τρίτο λεπτό του εξτρά χρόνου, αλλά τελικά έμεινε χωρίς βαθμό.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 8ο λεπτό αλλά τα γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο 93’ και του Φελίπε Καϊσέδο στο 97’ χάρισαν τη νίκη στους “λατσιάλι” οι οποίοι πλέον έφτασαν τις οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και κάνουν όνειρα τίτλου. Στον αντίποδα η Κάλιαρι, έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Ρόμα στην 4η θέση και έμεινε στους 29 βαθμούς και στην 5η θέση της κατάταξης.

Το γκολ του Καϊσέδο που ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για την Λάτσιο

https://twitter.com/brandocanide/status/1206697432748351494

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις