Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτη απόφαση! Οι παίκτες έφυγαν… για ημίχρονο και ο διαιτητής τους γύρισε για πέναλτι

Απίστευτη απόφαση! Οι παίκτες έφυγαν… για ημίχρονο και ο διαιτητής τους γύρισε για πέναλτι
@1FSVMainz05

Η Μάιντς πήρε την σημαντική αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ για την παραμονή στην Bundesliga (2-0), σε ένα ματς όπου η απόφαση του διαιτητή στο ημίχρονο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε όλους.

Το μεγάλο ντέρμπι παραμονής του γερμανικού πρωταθλήματος κατέληξε στην Μάιντς που κέρδισε 2-0 την Φράιμπουργκ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, ο Ντε Μπλάσις που σημείωσε και τα δύο τέρματα (45+1′ πεν, 79′).

Μάλιστα, το πρώτο τέρμα σημειώθηκε μετά από μια πρωτοφανή απόφαση του διαιτητή. Ο ρέφερι έκανε χρήση του VAR, αφού είχε σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας σωστά πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων!

Ο διαιτητής κάλεσε πίσω στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες και ο παλιός παίκτης του Αστέρα Τρίπολης άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η μάχη της παραμονής πλέον έχει πάρει φωτιά. Οι δύο ομάδες μαζί με την Βόλφσμπουργκ έχουν από 30 βαθμούς και προσπαθούν να αποφύγουν τη μια θέση που θα οδηγήσει λογικά στη 2η κατηγορία. Αμβούργο και Κολονία πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία έως το τέλος.

https://www.youtube.com/watch?v=NqQSyDI_lbg

Άξιο αναφοράς, πως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι οπαδοί της Μάιντς πέταξαν χαρτοταινίες σαν ένδειξη διαμαρτυρίας που το παιχνίδι ορίστηκε να διεξαχθεί την Δευτέρα με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του δεύτερου μέρους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις