Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτη δήλωση για Βαλβέρδε – “Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά”

Απίστευτη δήλωση για Βαλβέρδε – “Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά”
ΦΩΤΟ Reuters

Κάτι παραπάνω από ειλικρινής. Ο Γκάρι Νέβιλ κάθισε στον πάγκο της Βαλένθια την περίοδο 2015-16 χωρίς επιτυχία. Η χειρότερη του στιγμή, ήταν όταν τέθηκε αντιμέτωπος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Γκάρι Νέβιλ χαρακτηρίζει την επιλογή του, να καθίσει στον πάγκο της Βαλένθια (για 28 αγώνες), ως τη χειρότερη που θα μπορούσε να κάνει στην προπονητική του καριέρα.

Μάλιστα, τόνισε πως από ένα σημείο και μετά ντρεπόταν να πάει στην προπόνηση των «νυχτερίδων» λόγω της έλλειψης εμπειρίας και γνώσεων που είχε, κάτι που δημιούργησε  ένα… άσχημο για τον ίδιο κλίμα στα αποδυτήρια.

Όπως ανέφερε στο «Sky Sports», η στιγμή που κατάλαβε πως δεν θα έπρεπε να έχει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια ήρθε στο παιχνίδι των «νυχτερίδων» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Τροποποίησε το σύστημά της ομάδας του τρεις φορές και πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα. Με έκανε να νιώθω ότι έπαιζε μαζί μου, ότι μου έκανε πλάκα, λες και ήμουν μια μαριονέτα του. Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά. Στο τέλος του αγώνα πήγα κοντά του για να του σφίξω το χέρι αλλά με προσπέρασε. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πας να σφίξεις το χέρι του αντιπάλου σου αυτό είναι σεβασμός», ανέφερε ο Γκάρι Νέβιλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις