Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτη στιγμή! Πιτσιρικάς έπαιζε αμέριμνος στην παραλία και ξαφνικά συνάντησε το είδωλο του! – video

Απίστευτη στιγμή! Πιτσιρικάς έπαιζε αμέριμνος στην παραλία και ξαφνικά συνάντησε το είδωλο του!  – video

Τις καλύτερες διακοπές της ζωής του έκανε ένα 11χρονο αγόρι στην Καραϊβική. Όχι γιατί βρέθηκε μόνο σ’ ένα εξωτικό μέρος, αλλά γιατί έπαιξε ποδόσφαιρο στην παράλια με τον Λιονέλ Μέσι!

Ο 11χρονος Μακένζι Ο’Νιλ έζησε μία μοναδική εμπειρία στις διακοπές που έκανε στην Αντίγκουα παρέα με την οικογένεια του κι αυτό γιατί βρέθηκε στην ίδια παραλία με τον Λιονέλ Μέσι. Όχι μόνο αυτό, άλλα έπαιξε και ποδόσφαιρο με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Ο νεαρός είχε μια μπάλα ποδοσφαίρου και πήγε στον Μέσι, ο οποίος δέχτηκε να παίξει λίγο μαζί του. Στη συνέχεια μάλιστα, πήγε για κολύμπι με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ ανέβηκε και στο σκάφος του.

«Ηταν με την οικογένειά του κι εγώ έπαιζα με την μπάλα μου λίγα μέτρα πιο μακριά. Ο πατέρα του μου πέταξε μια μπάλα και με ρώτησε αν θέλω να παίξω μαζί τους. Πήρε τον Τιάγκο (γιος του Μέσι) και παίξαμε για 45 λεπτά. Ο Τιάγκο είναι πολύ καλός. Αλλά το να παίζω με τον Μέσι ήταν εκπληκτικό. Η γυναίκα του έκανε την μετάφραση γιατί δεν καταλαβαίνει αγγλικά. Μετά πήγαμε για κολύμπι και για λίγο με πήρε και στο σκάφος που είχε. Με ανέβασε στους ώμους του και είχα τον Τιάγκο μαζί μου συνεχώς», τόνισε στην αργεντίνικη εφημερίδα Ole.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις