Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο “τρολάρισμα” στον Μπενεντέτο από οπαδό της Ρίβερ! video

Απίστευτο “τρολάρισμα” στον Μπενεντέτο από οπαδό της Ρίβερ! video
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η γκριμάτσα του Ντάριο Μπενεντέτο στον Γκονζάλο Μοντιέλ, αμέσως μετά το μοναδικό γκολ που πέτυχε η Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Copa Libertadores, έγινε viral. Ο παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ πανηγύρισε… τελευταίος, κατακτώντας το τρόπαιο, ενώ ο πρώτος έπεσε “θύμα” ενός οπαδού των “εκατομμυριούχων”.

Ο φίλος της Ρίβερ Πλέιτ είχε την φαντασία και -φυσικά- τη διάθεση να… τρολάρει τον Ντάριο Μπενεντέτο, ο οποίος πανηγύρισε με έναν μορφασμό κατά του Γκονζάλο Μοντιέλ το 0-1 που έκανε για την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Μπερναμπέου”.

Η Ρίβερ Πλέιτ έκανε την ανατροπή (3-1), σήκωσε το Copa Libertadores κι έδωσε την ευκαιρία στον συγκεκριμένο οπαδό να “δουλέψει” τον σκόρερ της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο φίλος των “εκατομμυριούχων” έβαλε στην οθόνη του υπολογιστή του μια φωτογραφία με τον μορφασμό που πήρε ο Μπενεντέτο και -βάζοντας το δείκτη του χεριού του στη γλώσσα του παίκτη- “σάλιωσε” το δάχτυλο του, προκειμένου να γυρίσει εύκολα τις σελίδες της εφημερίδας που διάβασε (με θέματα για την κούπα της Ρίβερ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις