Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πλησιάζουν στην άνοδο! “Απόδραση” για Άρη! “Έπος” από ΟΦΗ

Άρης
Eurokinissi

Ακόμα πιο κοντά στην Superleague! Έδειξε… χαρακτήρα και πέρασε απ’ τη Κρήτη. Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟΧ Κισσαμικού με 3-2, με τέρμα του Πασά στο 85’ . Ο ΟΦΗ πέτυχε μεγάλη ανατροπή και πήρε το ντέρμπι της Κρήτης κόντρα στον Εργοτέλη (4-2), έχοντας για σκόρερ δυο πρώην «κιτρινόμαυρους».

Μεγάλο «διπλό» μέσα στην έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού κατάφερε να πάρει ο Άρης (3-2), αποτέλεσμα που τον διατήρησε στο +10 από την Τρίτη του βαθμολογικού πίνακα της Football League, Παναχαϊκή, που έχει όμως και ένα ματς λιγότερο.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν πίσω στο σκορ (17’) από το γκολ του Λέο, αλλά.. ανέβασαν στροφές και έφτασαν στο 1-2 με τα τέρματα του Διαμαντόπουλου (25’, 43’).

Ο Κισσαμικός δεν το έβαλε… κάτω και στο 62’ έφερε το ματς στα ίσα (2-2) με τον Λεό. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο στο 85’ ο Πασάς οδήγησε τον Άρη στο υπερπολύτιμο «διπλό» και ένα.. βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Superleague.

ΟΦΗ – Εργοτέλης 4-2

Ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το ντέρμπι της Κρήτης, επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-2 μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

Το ματς είχε μια εκπληκτική… εκκίνηση. Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 2’ με τον Κάιπερς, ενώ στο 3’ ο Σταματάκος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Κουτσιανικούλης μείωσε σε 1-2, ενώ στο 18’ ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Τελικά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή (3-2) στο 52’ με το γκολ του Ντίνα, ενώ στο 72’ ο Λεάλ (σ.σ. άλλος πρώην παίκτης του Εργοτέλη) διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 24/3

Σπάρτη-Βέροια 3-0 (α.α)

Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Κισσαμικός-Άρης 2-3

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 0-0

Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας 1-2

Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα 1-1

ΟΦΗ-Εργοτέλης (4-2)

Κυριακή 25/3

Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή (15:00)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις