Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ! Η Λαμία έκλεψε τις εντυπώσεις

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ! Η Λαμία έκλεψε τις εντυπώσεις

Οι “αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ έδειξαν το ίδιο μέτριο πρόσωπο που έχουν οι “βασικοί” της ομάδας και ηττήθηκαν μέσα στην Τούμπα (0-1) από τη νεοφώτιστη -στο προσεχές πρωτάθλημα- και εξαιρετική Λαμία.

Έτοιμη για τις υποχρεώσεις της φάνηκε η Λαμία! Οι “αναπληρωματικοί” του ΠΑΟΚ έδειξαν τις ίδιες αδυναμίες στην ανάπτυξη που παρουσιάζει και η “πρώτη” ομάδα και ηττήθηκαν από τους νεοφώτιστους με 1-0 στο κεκλεισμένων φιλικό που έγινε στην Τούμπα.

Η Λαμία ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ στο πρώτο 15λεπτο και με έξυπνη ανάπτυξη έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ, με τα σουτ των Βουό (7′) και Πίτι (13′). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ -πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη 11άδα- έδειξαν αρχικά πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς και μέσα σε ένα λεπτό (23′) έφτασαν μια ανάσα από το 1-0.

Η όμορφη συνεργασία των Πέλκα και Αθανασιάδη μέσα στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων έβγαλε τον πρώτο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πλάσαρε, αλλά ο Παντελιάδης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κουλούρης έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής -και από θέση δεξιά- αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο να διώξει σε κόρνερ. Η Λαμία πάντως δεν κάθισε μόνο να αμύνεται και είχε τις καλές της στιγμές, με πιο σημαντική αυτή στο 31′, με το σουτ του Βουό να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Η σοβαρή εικόνα της Λαμίας συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ, που για ένα ακόμα φιλικό είχε.. ανεμική επιθετική παρουσία. Όταν μάλιστα άρχισαν και οι αλλαγές, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ “χάλασε” αρκετά. Κόντρα σε αυτή την ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων, η Λαμία κατάφερε -λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων για το πρωτάθλημα- να πάρει τη νίκη μέσα στην Τούμπα, με την κεφαλιά του Τσούκαλη (89′).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (57’ Σιαμπάνης), Κωνσταντινίδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77’ Τζοβάρας), Πέλκας, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (46’ Μπουλούλης), Παντελιάδης (61’ Παπαργυρίου), Μπλάζιτς (61’ Βάντερσον), Ομο (77’Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (61’ Φράγκος), Βουό (77’ Τσούκαλος), Πίτι (46’ Καραγιάννης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις